tiistai 17. joulukuuta 2013

Viikonlopun tunnelmia

Meijän laumalla oli mukava viikonloppu! Toki olisin halunnut messariin katselemaan, monta kertaa jo pitänyt mennä mutta aina tullut jotain estettä, tälläkin kertaa. Sillä uuden kämpän tuparit sattui juuri sopivasti lauantaille, mutta olihan meillä kovin kivaa täälläkin! Viikonlopun kohokohta olikin se, kun lähdin perjantaina aamupäivällä Valkeakosken suuntaan hakemaan Sonjaa ja tottakai Epeliä ja Darraa.
Käytiin piiiiiiiitkästä aikaa koirapuistossa, hieman jännitin miten menee, Noma alkusyksystä saanut pahasti selkäänsä yhdeltä oilkeasti hieman tärähtäneeltä nartulta, jonka jälkeen uudet nartut ovat saaneet sen hieman jännittyneeksi. Rocu sitten taas, sillä nyt on ne traumat toisista uroksista ja varsinkin dalluista, eikä tuo ole hetkeen aikaan saanut uusia uroskokemuksia. Koirapuistossa oli kaiken lisäksi vielä yksi dallu, se oli narttu, mutta Rocun tietäen se varmasti juoksentelisi sitä öiristen karkuun.
Muraa ei onneksi tarvinnut jännitellä, sillä kun ei mitään traumoja tai muitakaan ole miksi pitäisi toisia koiria jännitellä. Duran reaktio isoon koiramäärään sitä vastoin kiinnosti, saisiko se paniikkikohtauksen, vai sulautuisiko hyvin sekaan. Natsi ei puistoon päässyt, juoksuinen kun on.
Kaikki meni kuitenkin odotettua paremmin, toin koirat yksitellen puistoon, jotta pystyin keskittymään jokaiseen tarpeeksi jo puistoon tullessa.
Noman kohdalla stressailin ihan suotta, oli se selkeästi jännittynyt, mitä ei koskaan ole toisille koirille ollut, lisäksi tykkäsi komentaa muita koiria, mistä sai kylläkin palautetta.
Murasta ei ole mitään sanottavaa, se kun pääsi puistoon, se pisti leikiksi heti.
Rocu epäilyksieni mukaan pelkäsi dallua, haistoi sitä aidan läpi, mutta puistoon päästessään ei halunnut olla sen kanssa enää missään tekemisissä, onneks dallu ei ollut Rocusta tai muistakaan koirista eityisen kiinnostunut. Yksi arka uros Roculle ärähti tämän mennessä haistamaan uutta tulokasta, Rocu säikähti ja jäykistyi paikalleen pöristen, mutta lähti lipumaan siitä pois kun komensin. Eli hyvin meni senkin osalta.
Dura oli alussa vähän hämillään ja pysytteli vain ihmisten takana ja tarkkaili tilannetta, en kerinnyt hirveästi sen ujosteluun kiinnittämään huomiota ja hyvä niin, se pääsi itse yli omasta pelostaan ja pian se jo juoksenteli päättömästi kaikkien niiden isojen koirien seassa!
Puistossa vietettiin ihan hyvä tovi ja oltiin virroilla vasta illan suussa, siinä sitten nälissämme haettiin mukaan maailman parhainta kebabia Dilanasta. ;) Oltiin kotona killinkoskella kahdeksan maissa ja ihmeteltiin vain sisällä jonkin aikaa, esittelin hieman asuntoa ja tottakai syötiin ne tilaamamme kebabit. Vielä jaksettiin mennä yön suussa koirien kanssa taloni vieressä olevalle jalkapallokentälle, koirat toki tykkäsivät.
Lauantaina sitten otettiin pennuista ja vähän isommistakin uudet rakennekuvat, käytiin pikaisesti pellolla ja loppu päivä menikin tupareita järjestellessä, illalla ihmisiä alkoi tulemaan ja tunnelma oli hilpeä kaikkien saatua muutamat alas. Ihmiset lukuunottamatta minua, saivat älynväläyksen että mennään pyörähtämään paikallisessa, olin sitä kokoajan vastaan, mutta eiiih. Sinne mentiin, istuin pöydässä ehkä 3min. kun eräs alaikäinen heitettiin ulos ja sitten mentiinkin taas kotiin, murjotettiin vähän aikaa, mutta mentiin kuitenkin ihan hyvissä fiiliksissä petiin.
Sunnuntaina nukuttiin piiiitkään, etsittiin hyvää lenkkipaikkaa, sellainen löydettiinkin. Noma ja Epeli sai juosta vähän myös auton perässä(edellä tällä kertaa) ja ai että ne nautti kun pääsivät taas pitkästä aikaa "hommiin".
Noh, sitten lähdettiinkin suuntaan Ähtäri, juna-asemalle ja saattelemaan Sonjaa ja piskejä junaan :(( Se hyvä puoli että tulevat takaisin jo ensilauantaina! Ovat koko joululoman täällä meidän elämää piristämässä.

Kuvia ei tullut vieläkään, kun en ole kerinnyt/jaksanut käsitellä kaiken tämän hullunmyllyn keskellä. Mutta tänään voisin jopa yrittää käsitellä nyo yhdet viikontakaiset kuvat loppuun, josko niistä saisi jotain tarinaa, tai sitten ihan pelkkää kuvapostausta tehtyä.

Lauma kiittää ja kuittaa!

3 kommenttia:

pirki cee kirjoitti...

Muutama kaveri/tuttu asunu ennen virroilla joskus 2007 ja vieläkin saa kuulla kuinka niiden tekis mieli sitä ainoaa oikeaa Dilanan-kebabbia. :D

Marleena kirjoitti...

Perkule kun menit mainitsemaan senkin. Arvaa saako täältä yhtään niin hyvää kebabbia? No ei!

Anni Kaihola kirjoitti...

Nosiis, Dilana on paras ja siitä ei pääse mihinkään! Ei sitä kukaan muu ymmärräkkään kuin ne harvat ja valitut jotka on sitä päässyt maistamaan!!

Lähetä kommentti