maanantai 9. joulukuuta 2013

Uusi alku, uudet kujeet!

Noniin, tästä lähtee! Nimittäin blogin pyöritys vol.miljoona(?). Tällä kertaa ajattelin että ylläpidän tätä mahdollisimman hyvin ja tiiviisti, tein meidän laumalle myös Facebook sivun, liittykää ihmeessä jos pienemmät arkiset puuhat ja uutiset kiinnostavat!

Tänään käytiin paukkupakkasessa peltoilemassa ihan vaan oman lauman voimin, kuvat on siirretty koneelle ja käsittely voi alkaa, lähipäivänä toivottavasti luvassa myös siis kuvapainotteinen postaus.
Duracel-penneli on kasvanut hirveästi ja täyttihän se jo 4kk tuossa pari pävää takaperin, tosi fiksu ja filmaattinen eläin, potentiaalia tuntuisi olevan sillä vaikka mihin kun vaan on hyvät herkut jaossa! On ehkä maailman ahnein koira tähän mennessä.
Muillekin laumalaisille kuuluu hyvää, Noma on alkanut vihdoin kasvattamaan turkkiaan takaisin noihin kaljuihin kohtiin, toivottavasti se alkaa pikkuhiljaa näyttämään taas koiralta, eikä kapiselta madolta.
Murmeli sitä vastoin tiputtaa parhaillaan pohjavillaansa, voipi tulla vähän vilponen kun ovat päivisin tarhassa muutamia tunteja. Nooh, täytyy pistää sille lämmintä päälle!
Roculle ei kuulu mitään epätavallista, tuhisee tuossa puoliksi sylissä ja puoliksi sohvalla kovin tyytyväisen näköisenä.
Natsikin palaa kohta kotiin! On sitä jo kerinnyt tullakin ikävä tässä kun syyslomalla lähti Sonjan matkaan, piti se käydä hakemassa jo iät ja ajat sitten, mutta tuli vähän muuttujia matkaan..

3 kommenttia:

Liewec kirjoitti...

Kiva blogi ja todella näyttävä ja raikas ulkoasu! Mulla kuitenkin ilmeisesti näkyy vähän väärin tää, eli sivun ulkoasussa näkyy tuo otsikkokuva kahdesti tähän tyyliin: http://blog.liewec.net/wp-content/uploads/2013/12/ihmettely.jpg

Anni Kaihola kirjoitti...

Kiitos, itse en olisi moista osannut tehdä, tekijä lukeekin tuolla ulkoasun ylälaidassa. ;)
Joo ei sen kyllä noin pitäisi näkyä, hmm. Toivottavasti ei kuitenkaan kaikilla näjy tuolla tapaa, itsellä näkyy kuitenkin ihan niin kuin pitäisikin :D

Huiskuhantamme kirjoitti...

Tosi hieno ulkoasu!:) EI vain mun leveellä näytöllä oikein toimi, kun heittää oikeeseen reunaan noi juoksukuvat uudelleen, samoin kuin copyt. Yläosa jatkuu muutoinkin reunoille vähän hassusti.

Lähetä kommentti